Bal oldalt kilistázza a cikkeket, amikre rákattinthat minden kedves látogató. Na most én nyitottam egy egy linkek modult és beleírtam www.valamit. Amikor megnéztem mit csináltam azt az egyet is kilistázta, pedig nem voltam bejelentkezve. Azt szeretném ha nem listázná ki, hanem bal oldalt linkként jelenítse meg. Vagyis amikor rákattintanak azonnal hozza be azt az oldalt amit én szeretnék. Ilyenkor mit csináljak?
Ez nagyon is jogos, Planet! És ha szórakozásból teszi be valaki más vendégkönyvébe, mondjuk az oldalamra hivatkozva akkor mivan? Ne is haragudjatok, de nem egyszer írtak már nekem tulajok, hogy hagyjam már abba, holott semmi közöm nem volt az egészhez, kiváncsian várjuk a választ, azt hiszem vagyúnk jó páran...
Most léptem be, regisztráltam,bejelentkeztem, de nem tudom építeni a portalt. Mi lehet a baj, illetve hol kezdjem? Még nem töltöttem fel a kreditet sem, nem jutottam arra a helyre, ahol ezt megtehetem. Talán ez a baj?
Akkor azért van az hogy mondjuk a portállistában kinézel egy weboldalt, rá kattintasz és egy teljesen más témájú lap jelenik meg, és felül kettő, vagy három g-portálos fejléc van?
Köszönöm hogy segítettetek megoldani a másolás problémámat. Szerintetek mi lehet akkor ha a modul kezelőben a menű nevek szétestek.Oldalt nem csak a modulkezelőben, és hiába javítom ki a menü nevek ugy maradnak. előre is köszönöm. Üdv: Yorkiboyroberto
Ez érdekes... mert ha a vendégköny egy nyitott kapu mindenre, akkor hogyan találnád már meg az elkövetőt? Ui:mert hogy az illető nem fogja ott magát reklámozni nevével és portálcímével.