omikron.
Mondjuk ezt már leleveleztem veled.
haladó=hitetlen.
itt az a bizonyos táblázat HTML kódja,amiben el van helyezve egy háttérkép(a cellába)
<TABLE cellSpacing=0 cellPadding=0 width="100%"
background=http://www.grsites.com/textures/marb/marb154.jpg border=0>
<TBODY>
<TR>
<TD></TD></TR></TBODY></TABLE>
No,amit a háttérképen szertenél megjelníteni,azt a cellába kell írni,ide:
<TD>IDE JÖN BÁRMILYEN HTML KÓD.</TD>
Látod,a két TD Tag közé.
Nos,ha csak sima szöveget írsz bele,valszeg félkövér betükkel kell megtenned.
A félkövér betü HTML kódja a STRONG.
Tehát valami ilyesmi:
<TD><STRONG>Ide a szöveg</strong></TD>
Összegezve,megnézve az oldald,ezt kell hogy bemásold egy az egybe(a te háttérképedet,és a te szövegedet tettem bele)
No mégsem,mivel a HTML kód nagyon hosszú,és már egypárszor ránkszóltak,hogy hosszú kódot ne tegyeünk be,ezért a te vendégkönyvedbe másoltam.(látogatók fészke)
A Kódot,-hogy legyen másolatod-,tedd a gépeden egy Szöveges dokumentumba(jegyzettömbe).
Illetve mikor bemásolod az egyszerű táblázatot,-amiben a cella hátterében van egy kép-,akkor ha visszaváltasz "normál" szövegszerkesztő módba,akkor látsz egy vékony "csíkot".Nos,megfogod,odaklikkelsz,és elkedesz írni,majd kijelölöd az egészet,és félkövérré alakítod ezzel a gombal:
Így ha leokézod,látni is fogod a szöveget.
Még egy megjegyzés:
Nem tudom hogy hol és mivel csináltad azt a felfele futó szöveget,de az tele van szeméttel.
Valszeg valami WORD tipusú szerkesztővel csinálhattad,nos az nem igen jó,mert elavúlt,és tele van "oda nem illő" HTML kóddal.
Szerkeszteni itt a gportál szerkesztőjével szerkesz,vagy egy "normális" HTML szerkesztő Programmal.
Mondjak egy példát is rá:
ott a hitetlen oldalán van a programok menüben egy HTML Little Pad nevü program,azt a kezdőknek találták fel,ragyogó és egyszerű HTML szerkesztő.
mondjuk azért ez jól kiharcoltad,hisz mondtam,hogy hová fordulj ezügyben segítségért.
Idézzem?
(E-mailban megírtam)