»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
608
...
Következő oldal

4999.
2005.09.25 21:59
Hogyan lehet ien fasheket csinálni sorolom:D: -az egér kürül a nevem forogjon -amikor belépnek az oldlra a főoldalon egy gif féjl alatta pedig az oldallal kapcs dolgok vannak -és a menüpontoknak vagy menüpontok körül flash legyen nézzétek meg az loldalt: //gportal.hu/portal/partyboy13

4998.
2005.09.25 21:28
Zene feltöltésben mondjuk feltöltöm mondjuk az ftp.atw.hura a zenét.Mien modulba kell beírnom hogy kijelölöm hivatkozás az oldalra de ezt nekem nem teszi ki és így nemtok feltenni zenét a honlapra segítsen vki!!!léccives

4997.
2005.09.25 20:44
az előző kérdésre ide kérek segítséget msn: p4rtyboY92@freemail.hu

4996.
2005.09.25 20:41
Sziasztok, Tudnátok nekem abban segíteni hogy hogy lehet pl a menü pontoknak flasht csinálni? Meg abban hogy hogyan lehet betűméretet nagyíttani, mondjuk ha a kezdőlap modult akarom megcsinálni néhány dolgot nagyobba néhányat pedig kisebbe szeretnék megcsinálni.Aki gportal zseni az segítsen ezekbe meg abba is hogy a fórumot, kitől kérhetem hogy csinája meg ki itt a adminisztrációs tag?

4995.
2005.09.25 19:51

Kedves Niti, nem szükséges egymás után hatszor leírnod, ha valaki tud úgy is segít, na mind1, szóval fogod az áhitott kis zenédet, vagy videódat, és szépen feltöltöd egy ingyenes tárhelyre, utána megkeresed ezt a feltöltött videócska, vagy zenécske url elérését, (egér jobbklikk tulajdonságok) de ha nincs web felületed a tárhelyeden, csupán simán feltöltötted, akkor sincs gond, mert a hivatkozási url megadása, álltalában  ugyanaz mindegyiknél, ha pl az uw-re töltöd fel, pl a micimacko.mp3 zenédet, akkor egész egyszerüen így fog kinézni a szitud:
az egyszerüség kedvéért a te neveddel írom az oldalt, mivel gondolom ha regizel egy tárhelyt, akkor szintén niti lessz, no akkor ez így néz ki:

http://niti.uw.hu/micimacko.mp3

Most ezt a hivatkozási linket fogod megadni a portalodnál, amikor csinizel egy ilyen "zene letöltés", azon belül pedig egy példánál maradva "micimacko" menüpontot, erre pedig rálinkeled szépen az elöbb leírt url-t, úgy mint mikor itt az oldaladat is reklámozod pl, ennyi, remélem nem volt túl bonyi, természetesen ha videórol van szó, ugyanígy jársz el, csupán a file név utáni kiterjesztést adod meg nyílván a file tipusnak megfelelően, zenéknél álltalában mp3, wma, stb, videoknál, rendszerint, mpeg, mov, stb...

Artifakt

4994.
2005.09.25 17:49

Sziasztok!

Nekem már nagyon jól megy a portálépítés de hogyn lehet videókat és zenéket felrakni?

De úgy hogy mások le bírják tölteni!

Kérlek segítsetek nekem! Ha gondoljátok e-mailbe is segíthettek

marizza@citromail.hu

kösszönöm szépen!

4993.
2005.09.25 17:36
Hello! Még mindig szeretnék választ kapni arra, hogy mikor először felmegyek az oldalamra www.exmemoriam.try.hu akkor mért van az, hogy csak a főoldal nevét látom. Ezen felül szeretnék a portálomhoz tartozó képgalériát létrehozni, nem lehet ezt ingyen megoldani? A portál túl kicsi lett számomra, tárhelyet nem szeretnék venni, hanem egy újat csinálni, ami ehhez kapcsolódik. Valaki segítsen légyszíves! Köszönöm!

4992.
2005.09.25 15:00
Hogyan tudok felírni a csíkra?????

4991.
2005.09.25 12:46

Helló! Tegnap csináltam egy holnapot, de lenne egy kérdésem! HOgyan lehet mondjuk videókat, zenéket feltenni, h azokat más meg le tudja tölteni?? Előre is köszi a választ!

vadocka92@freemail.hu

4990.
2005.09.25 11:33
Helló mindenkinek! Lenne egy kérdésem. Hogy tudok feltenni Bannert feltenni az oldalamra, de nem SMS -bannert? Előre is köszi!

Elöző oldal
...
608
...
Következő oldal