|
Ohh Gyusszó elolvadok itt, amúgy nagyon szivesen:) Amúgy megmutatod az oldalad? Vagy titkos?:)
Artifakt
|
|
|
|
|
|
Kedves Artifakt! Nagyon szépen köszönöm a segítséget! Sikerült! Pedig milyen triviális....Még sem jutott eszembe...Nagyon köszönöm!
Gyuazó
|
|
|
|
|
|
Menj az adott képre, amit beszeretnél tenni a kívánt helyre, majd egér jobb klikk a képre, és nyomj másolást, utána menj vissza arra a részre a szövegedhet ami mellé a képet szeretnéd tenni, vidd oda a kurzort, és szintén jobb egér gombal válaszd a beillesztést, de ha több féle képet szeretnél, akkor célszerübb ha megnyitod kétszer is a portálodat, azaz egy másik ablakban is, ahol az egyik ablak legyen a képeidnél amit beszeretnél tenni, a másik ablakod pedig legyen maga a szerkeszteni kívánt rész...
|
|
|
|
|
|
Üdvözletem minden Kedves G-portálosnak!
Egy kis segítséget szeretnék kérni, mert bizony elakadtam. Portálom főoldalát szövegmeglejenítővel elkezdtem szerkeszteni, de közben kitaláltam, hogy a képernyő egy részére aminációs gif fájlt kéne beszúrnom (kettőt egymás mellé) de az istennek nem megy. A giffek már itt csücsülnek a gépemen, a fájl név is át lett alakítva a kivánalmaknak, de semmi képpen nem tudom bebiggyeszteni. Méret ok, fájl név ok, fájl méret ok, szabad helyem még ok, de ennek ellenére nem megy. Segítségeteket előre is köszönöm!
Gyuszó
|
|
|
|
|
|
Fatyol: Sajnos azt a naptárat, amelyet beillesztettél egy iframe-be, időközben megváltoztattál az eredeti helyén. Nem jó lett benne a lezárás, ez vezetett erre a hibára. Töröltem a modult.
bartamate: Nem tudsz egyik modulba sem videót feltölteni. Más tárhelyre, ahol engedik, felteheted, és onnan belinkelheted az oldaladra. Ha jogdíjas videó, akkor jó vele vigyázni, büntetést vonhat maga után a közzététel.
|
|
|
|
|
|
Sziasztok!
Hogy lehet a számítógépemről feltölteni clipet a portálomra?
|
|
|
|
|
|
Hüüü, baj van: a kislányomnak teljesen eltünk a középső sávja..azaz sem a beállításokat, sem semmit nem lehet csinálni az oldalon, modulkezelő, meg minden más megszünt dolgozni....csak egy naptárt tettem be nek, ami ott van, simán ment, de aztán vége az oldalnak..-((((( Ilyenkor mit tudok tenni??? a címe://gportal.hu/portal/blanka95/
|
|
|
|
|
|
Az első kérdés visszaszívva: lassú volt a netem, és nem olvastam vissza. Már látom, hogy a válasz lmár éépen adott. Köszi, és bocs
|
|
|
|
|
|
Ja, bocsánat a másik kérdést elfelejtettem: hogyan tudom azt megcsinálni, hogy közvetlenül tudjanak egy klikkel e-mailt küldeni? Azaz kiteszek valami képet, vagy szöveget egy modulba, és arra klikkelve azonnal írhatnak? Keresgettem a Gyíkban is, meg honlapéoítő oldalakon, de nem akadtam rá. lehet, hogy csak nem vettem észre, de megköszönném a segítséget. Köszönöm! : Kata
|
|
|
|
|
|
Sziasztok! Vannak "Hangos verseim" azaz olyan verseim, amelyeket színészek olvasnak fel. Ezeknek a hagfile-ai megvannak a saját gépemen, és valahogyan szeretném feltenni a lapomra, de ehhez kellene egy másik website, ahonnan belinkelem őket egyenkén. Tudtok valami helyet, ahova feltehetném őket a netre tárolás céljából? Csak fényképeket tudok, de hangra nincs semmi ötletem.
Az eredeti helyről nem tudom őket belinkelni, mert a link odadob, ahonnan ki kell keresni a nevemet, és úgy meghallgatni, tehát ez nem jó.
|
|
|
|
|
|