»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
622
...
Következő oldal

4859.
2005.09.11 06:33
Bocs a sok elütésért, ma egy teljes szobát lefestettünk, nem érzem az ujjaimat. Még valami: a gportál nagyon gyorsan kiléptet mindig, néha észre sem veszem, jelentkezhetek be újra. Hol állíthatnám ezt be?

4858.
2005.09.11 06:30
Megint én-((( biztosan nagyon hülye vagyok, még mindig főmenü, vagy köszöntő, vagy üdvözlet, ki minek hívja: Az ajánlott módszer (amit nagyon köszönök, de én még mindig hülye vagyok hozzá), szóval :egyszerű modul(közép), aztán vbele mindent, mert akkor az töténik, hogy a baloldali görgetősávban ott fityeg minden, ha képet is raknék, akkor én lennék a hét vicce, szóval kerestem, mi lehet a hiányossáom. Rátaláltam valahol ilyenre: menü, a menüben. Gondoltam, na ez lesz az! Az egyiket kirakom főoldalnak, telerakom mindenféle jósággal, amit képzeltem. DE! Miközben örömködtem, és tettem a dolgom: egyszerű modul, majd a menűbe pakolandó menüket külön elkészíteni, de inaktívban hagyni, majd azoknak az URL-jét ctr+V-vel másolom, majd illesztem ctr+c-vel. Ez így pofonegyszereónek tűnik, de hol van az URL??? Nem mintha nem tudnám, milliószor tettem máshova így képet, de egyrészt inaktív, tehát klikkelhetek én jobbal, nagy semmi, másrészt a saját portálomon mindig ugyanaz az URL-t mutatja..szóval megint megakadtam-((( és még az sem biztos, hogy jó úton járok.

4857.
2005.09.10 23:13
Mazsola
Így csináld:

1. Kijelölöd a képet!
2. Jobb klikk a képre->másolás.
3. Az egyszerü tipusú modulod szerkesztésébe lépve(ceruzaikon),Jobb klikk beillesztés.
Az 1. pont a legfontosabb.
Ok?
Erre linket tenni pedig:

1. Kijelölöd a képet.
2. Benyomod a láncszem-gombot(),és  felbukkanó ablakban beírod az URL-címet.(figyelj oda,hogy mikor bemásolod a linket abba a kisablakba,akkor előzőleg töröld onnan a http-feliratot.Tehát nehogy két darab http-vel kezdődjön a link.
3. Leokézod ezt a kisablakot,majd a modult is,és készen is vagy.

4856.
2005.09.10 22:44
Még egyet kérdeznék: A szöveges képtárnál KOMOLYAN meg kell adni előnézeti képet is a teljes mellé? Pedig oda van írva, hogy a rendszer .jpg-nél automatikusan el tudja készíteni a nagy képből. És ez így is van a normál képtárnál is. Most tényleg kicsinyítsek minden egyes képemhez még egy másolatot is???!

4855.
2005.09.10 21:36
Pandi (vagy valaki): én is képet akarok rakni menübe (aztán arra linket), de még az sem sikerül, hogy az egyszerű modul szövegmegjelenítőjébe bemásoljam a képet, pedig esküszöm, tudok másolni (copy->paste). Kijelölöm pl. az oldalamon lévő egyik képet, katt a szövegmegjelenítőbe, paste és NEM TÖRTÉNIK SEMMI!! MIÉRT??? Segítsetek légysziiii!

4854.
2005.09.10 21:17

viraganyu: azért nem jön össze, mert a képek elnevezése ékezetes karaktert tartalmaz.
Képet akarok feltölteni, de csak egy piros X jelenik meg. <<klikk

Ha ide benézel,Súgó - Gy.I.K. rengeteg (későbbiekben felteendő) kérdésedre választ kapsz.

4853.
2005.09.10 20:47
Bocsi, dupláztam :)

4852.
2005.09.10 20:46

Sziasztok ! SEGÍTSÉG!  Tegnap regisztráltam, elindultam, de a kép nem jelenik meg amit magunkról töltöttem fel. A háttér  nem jelenik meg, és nem tudom mit csináljak, hova tudom feltölteni a babaholmikat. Kérem aki tud segítsen. Hogy fog ez így műkődni?  Mit csinálok rosszul? Köszönöm, viraganyu

4851.
2005.09.10 20:46

Sziasztok ! SEGÍTSÉG!  Tegnap regisztráltam, elindultam, de a kép nem jelenik meg amit magunkról töltöttem fel. A háttér  nem jelenik meg, és nem tudom mit csináljak, hova tudom feltölteni a babaholmikat. Kérem aki tud segítsen. Hogy fog ez így műkődni?  Mit csinálok rosszul? Köszönöm, viraganyu

4850.
2005.09.10 12:20
Pandi.
Írj egy levelet a Webmester -nek,majd kitörli.(most :D )
Fatyol.
Menübe képet?
Kicselezve.
1. Hozz létre egy Egyszerü tipusú modult a modulkezelú->Új modul létrehozás segítségével(tipusa:egyszerü)
Rakd ki pl.balra(pozició:bal)

2. Majd nyisd meg szerkesztésre ezt a moldult(ceruzaikon),
És egyesével átmásolod a régi menüdből a menüpontokat,Úgy,mintha sima szöveg,akarom mondani sima link lenne.(kijelölés->Jobb klikk,másolás--Jobb klikk beillszetés)

3. Ha kész vagy ezt leokézod,majd a modulkezelőben a régi menü tipusú modult letíltod.

4. Visszamész az egyszerü tipusú modulod szerkesztésébe(ceruzaikon),és rakj bele képet,vagy bármit.Most már ez lesz a menüd.

Ennyi légyen.

Kredit?
Régi info szerint külföldről nem lehet küldeni SMS-t,de ez több hónapos info,hogy most hogy van,nem tudom.
Majd jön a webmester,és válaszol erre a kérdésedre
(superuser vagy zsembecske válaszát várd)

Elöző oldal
...
622
...
Következő oldal