»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
628
...
Következő oldal

4799.
2005.08.30 01:20

Köszönöm, már megoldódott: a Mozzilla-val nem lehet szerkeszteni, előszedtem a "jóöreg" explorert :-))))) Jó éjt Nektek. //Viki
ÉN NEM IS AKARTAM MOZZILLÁT !!!!!

4798.
2005.08.30 01:02
Segítségeteket szeretném kérni: Most telepítették újra a gépemen az XP-t. Explorer helyett a Mozzillát rakták fel. Elképzelhető, hogy e miatt nem tudom a szerkesztő panelt használni ???? Köszönöm !! Viki

4797.
2005.08.29 21:44
EvoL0408
Gondolom,beszélj a szólgáltatóddal.

Mucuska.
Én most nem vettem észre,itt villámgyors most a gportál.

4796.
2005.08.29 18:52
ciasztok!!azt szeretném megkérdezni hogy!!>>>> sms-t kell küldeni hogy feltöltsem kredittel a portálom>>>>ez okéy igen csak én felszertném tölteni 20kredittel és nem bírom mert az írja ki hogy nincs elég egyenleged pedig van849 ft-van még rajta és nem engedi!!!miért????20kredit:200ft nem?

4795.
2005.08.29 14:56
Sziasztok,kérdezni szeretném,hogy Nálatok ma nem lassú a gportál??
Nem csak az én oldalam,hanem másoké és piszok lassan töltődik le.
Előre is köszi,ha válaszoltok.
Üdv.Mucuska

4794.
2005.08.29 10:13
Köszi a segítséget! Megpróbálom akkor frissíteni

2005.08.29 09:56

Szia Mozart!

Nálad van valami bibi, mert nekem simán lejátsza, szóval csak te nem hallod. Win Media Player van a gépeden? Ha van, azt próbáld meg, hogy frissíted.

4792.
2005.08.29 09:50

Sziasztok!

Nekem az lenne a próblémám, hogy seholse találom meg a portálkódokat. Megírnátok párat: mateo2005@citromail.hu Előre is kösz!

4791.
2005.08.29 09:43
Sziasztok. Lenne egy kis problémám. Feltöltöttem az oldalamra [[link:www.mozart.gportal.hu]www.mozart.gportal.hu[/ink]link] zenét, de nem játssza le valami miatt. Megfelelő a fileméret, és formátum, van elég tárhelyem is, be is állítja, hogy jelenlegi file, meg zene bekapcsolva, de nem hallani semmit. Ez miért van? Tudna valaki segíteni nekem?

4790.
2005.08.29 07:29
Ingrid008: Egyenlőre sehogy. De nem is biztos, hogy ez baj. Hacsak nincs saját együttesed, zenekarod, kórusod, vagy nem írtál és készítettél saját zenéket mondjuk számítógéppel, akkor csak olyan zenéket tudnál letölthetővé tenni, amelyekre másoknak vannak érvényes szerzői jogaik. És ezt mi nem szeretnénk, mert minek harcoljunk a jogvédő szervezetekkel helyetted? Te ugyanis a névtelenségbe tudsz burkolózni, ezért hozzánk fordulnak. Még a linkekért is piszkálnak, hogy töröljük, pedig azok a zenék nem is a mi szervereinken vannak. Azt mondják rá: "deeplink".

Őszintén válaszolj: Semmi mással nem tudod érdekessé tenni a portálod, csak mások zenéivel?
- Ha igen a válasz, akkor nem érdemes foglalkoznod weblapkészítéssel.
- Ha nem a válasz, akkor pedig rajta, tegyél fel minél több személyes, érdekes dolgot! Írj olyasmikről, amikről egyébként is órákig el tudsz dumálni a haverokkal! Írd meg, mik történtek veled. Esetleg erről képeket is rakj fel! Vagy hogy a sztárok közül ki hogy tetszik, nem tetszik, stb. Ezt szívesebben olvassák a látogatók, vagy nézegetik a képeidet, semmint hogy olyasmit olvassanak-nézzenek-hallgassanak, amit lassan minden oldalon megtalálnak.

Elöző oldal
...
628
...
Következő oldal