»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
375
...
Következő oldal
 
643.
2005.07.17 20:11
Feltöltöm a képet a de nem tudom hova és hogy adjam meg a kódot. Ezt le tudnád írni egyszerűen hogy egy kezdő is megértse mármint én :)). /Mennyivel könnyeb szerkeszteni a Gportalt és sokan meg követelőznek. Nah őket nem értem meg./
 
2005.07.17 12:27
Szia Ádám!

Belenéztem Mozillaval az oldaladba, az összes képed a meghajtódra hivatkozik, pl.:

file:///C:/%C1d%E1m%20cuccai/Oldal%20f%E9nyk%E9pei/2004.12.30-31/283%2002.JPG

A kép akkor fog látszani, ha a webes elérési útvonalat írod be, ahol található a tárhelyen, pl:

<img src="http://www.tothadam.atw.hu/image/adam.gif" alt="" title="" />
 
641.
2005.07.17 08:55

Dobtam 1 mélt a nevedhez beállított címre de sztem nem ment el. Van másik ahova tudok írni?

Vagy tudnál erre válaszolni?

-Pontosan hogy kell feltölteni a képeket az oldalra hogy ne az X legyen látható (a képek nevei igy_neznek_ki_ahogy_gportalon ). Én a Mozilla HTML szerkesztőjét használom. E-mail címem: adam_toth@freemail.hu [adam(alsóvonal)toth(kukac)freemail(pont)hu]

Ui: Az ugye nem baj ha az oldalam kezdőlapjára kitettem egy videót amit nem lehet letöltelni hanem csak +nézni?

 
2005.07.15 16:10

Dobjál egy mailt, ha valami gond van, 4 szem többet lát, de helyes elérési úttal, meg persze jó html. kóddal mennie kell.

 
639.
2005.07.15 15:22

Köszönöm a tippet. A hétvégén kijavítom (megpróbálom) a hibákat.

Egyébként én magam töltöm fel a kártyámra a pénzt mégsem volt nagy kiesés ez az 1500HUF (na jó nem mindig én de legtöbbször).

 
2005.07.15 14:33

Köszönöm Ádám, ezt olyan szépen összefoglaltad, hogy nincs is mit kommentálni. Egy tipp, hogy mi lehet a gond a képeknél:

Egyszerűen rosszul adod meg az elérési útvonalukat: azt a mappát kell megadni, ahova a képeket töltöd...Csak egy példa:

http://tothadam.atw.hu/kepek/ tw6000.gif

 plusz ugyanazok a szabályok érvényesek ott is, mint a G-Portálon: Ne legyen a nevében ékezet....stb., de úgyis tudod. :)

 
637.
2005.07.15 12:14

Még egy utolsó hozzászólást engedjetek meg.

Nekem is betelt a tárhelyem és örömmel láttam hogy lehet bővíteni ~1500HUFért. Én úgydöntöttem hogy bővítek 1500HUFért mint új oldalt csináljak ugyanannak a témának 200HUFért. Így nem kell két oldalt külön rendezgetni. Elöbb utobb betelik a 100Mb tárhelyem is.Mostanában próbálkozok egy ATWs oldallal. Csak hogy ott HTML szerkeszteni kell és FTPn feltölteni az anyaogot ami nem olyan mint csinálni egy egyszerű modult és beleírni pár mondatot. Ott nem sikerál minden kép feltöltése van úgy hogy csak egy piros 'x' jelenik meg. Ha valakinek nem tetszik a Gportál egyszeri 200HUFos kezdődíja és a többi pénzes szolgáltatás amit nem kötelező igénybe venni. Nézz körűl más tárhelyszolgáltatónál. [Freeweb, Ultraweb, DOX vagy ATW]. Majd rájössz hogy azokon HTML szerkeszteni kell és nem modult választani.

Ha valakit érdekel a Gportálos vagy ATWs oldalam nézzem meg összehasonlításnak. Gportálon minden simán megy míg az ATWn kicsit döcögősen megy a szerkesztés. Van összehasonlítási alap mostmár és látjátok majd ti is hogy hol könnyebb szerkeszteni. Itt a Gportálon.

<Tóth Ádám>

 
636.
2005.07.15 08:15

Sziasztok!

Hogy lehet az, hogy feltöltöttem a kreditemet, amikor csináltam egy oldalt, s most az oldalon is kiírja, hogy jelenleg 0 a kerditem... mégis kapok egy mailt a webmestertől, hogy kitörlik az oldalamat, ha nem teszem 0-ra a kreditet, mert most -20 az "egyenlegem". Nagyon rosszul esne, ha megszűnne az oldal, hiszen már a második nap beindult...

Kedves Webmester! Írtam neked mailt is. Utánanéznél a dolognak? Az oldal neve: kornyezet2005

Előre is köszi!!!

Üdv: Reni

 
2005.07.14 16:40

A mesélő ( aki egyébként csúnya rossz moderátor is egyben) mit tehet amikor írástudatlan embernek mesél? Csöndesen a tenyerébe temeti
az arcát, és elmorfondírozik azon, hogy a mai magyar oktatás milyen nemzedéket termel. Szívesen válaszolna arra
a biztosan elmésnek szánt megjegyzésre, hogy: "ha már ilyen zsémbes akkor mororálja magát"...de nem érti, hogy
ez vajon milyen nyelven van írva?! Pedig első látásra, mintha magyarnak tűnt volna?!

Kedves olvasók, itt ér véget a történet, és ha mégegy beírás keletkezik a témával kapcsolatban,
azt úgy törlöm, hogy a szemem se rebben.

=VÉGE=

 
634.
2005.07.14 16:18

Mucuska neked teljes mértékbe igazad van!!!!Csak tudod a lényege a mondani valómnak (amit egyesek nem fogtak föl) az,hogy ne keljen már külön fizetnem azért amiért már egyszer fizettem!De ha nim fizetek 1400 Ft arra h feltöltsem a tárhelyem akkór kárba vész az a pénz is amit a honlaoért fizettem,ugyanis nem tudok mit kezdeni tárhely nélkül az oldalammal!!!

Én tényleg szeretem a gportalt,mert eddig ez a legjobb hely,ahol honlapot lehet készíteni,hisz már próbálkoztam más helyeken is , de az mind időpocsékolás volt ugyanis azt se tudtam mit kezdjek az oldallal,mert gőzöm se vollt h  hogy kell használni.Na mindegy.A lényeg-a lényeg h mi lesz késöbb?

Amit még zsembecske moderator-nak üzennék az az h.:1 részt:ha már ilyen zsémbes akkor mororálja magát:-)))))!!!!!!!!

más: részt jobb a bazi nagy panasz,mint a K.Ú.R.V.A nagy panasz!!!Nem?

Különben a nevem ott van a levél végén,de ha nem felel meg a Tamica hát tessék: Zólyomi Tamara

És nem vagyok pattanásos kamasz aki utálja a világot.Én egy 13 éves csaj vagyok(pattanás nélkül),nem internet függő.Csak valki aki válalja a véleményét!!!!De tudod lehat igazad van ebben a világban az is baj!!!

,,Ha a Felhasználó továbbra sem akar elgondolkodni azon, hogy a nagyvilágban minden milyen nagyon sok pénzbe kerül, és a G-Portál csapata ehhez képest elenyésző összeget kér a munkájáért, ...akkor a Felhasználó inkább ne használja...
Talán túléljük.,,

Ez a rész különösen tetszett!!!Tudod az én munkámért nem kérek pénzt pedig sok időt és pénzt igényel!Úgyhogy kérlek had legyen meg a véleményem ha már én költök azért ami nem az én javamra hanem más látogatók számára szolgál!!!Föleg ha nyitottak már egy Panaszkönyvet!!!

Még vmi!Jól mondtad,ezért a pénzért nem én hanem a szüleim dolgoznak és ezért nem adnak rápénzt ha már fizetik így is az internetet!!

Tessék az egyik oldalam aminek nem rég fogyott el a tárhelye!!!!Szerintem Nincsenek rajta felesleges hülyesőégek!Nekem tetszik!!  www.colourscharmed.gportal.hu

És kérlek ne írjatok minden hülyeséget a vendégkönyvbe!!Meg azt se h szar!Sok munka van benne!!!

Tamica

 
Elöző oldal
...
375
...
Következő oldal