»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1055
...
Következő oldal

2004.06.19 18:02

Sziasztok!

Szólni valakinek 'felülről', hogy ne másoljon ez elég durva megoldás. Persze tré dolog, de ezt teszi a szegényes fantázia, és az internetezés szabadsága együtt. Ha Csabek vissza akarja rakni a portált visszarakja, főleg ha ti akik hiányoljátok megkéritek, vissza fogja rakni.

A Scriptekkel vigyázni,mostanában sok portált kellett újra helyre pofozni!!!

528.
2004.06.19 16:09

Én csak eggyet tok érteni vele...

amugy sok hasznos script találhato még a Thomas WebMühely-n 

527.
2004.06.19 10:26
A csinaldmagad oldal megszüntetése nagyon szomorú. Nem lehet valamit csinálni az oldalt másolóval azaz a lapjával és a Csabek oldalát újraéleszteni? Sok portálépitőnek nagy veszteség Csabek oldalának megszűnése!!! Hol találni annyi minden hasznosat összegyüjtve mint amennyi ott volt?

526.
2004.06.19 09:41

Dear Superuser!

Köszi A kontaktot, jelentkezni fogok...

Más!

Valaki lenyúlta Csabek oladalának a: //csinaldmagad.gportal.hu/ tartalmát és saját oldalt csinált belőle

Csabek meg erre jogosan hozzáférhetetlenné tette az oldalát!

Szal, akkor amikor úgy bő 2 hete megnéztem az oldalt, nagyon sok dolgot leltem rajta, ami nemcsak az induláshoz szükséges, hanem tényleg hegyekben álltak az 5letek, a további fejlesztgetéshez is... 

Most épp egy viszaszámlálót szerettem volna, de...

Nem lehetne a plagizátort jól fenéken billenteni és törölni az oldalát?

Kérés: bárki aki tudna segélni benne hogy legyen 1 visszaszámlálóm. az legyen szíves dobbjon 1 mélt nekem... 

Persze lehet, hogy fel kéne kutatnom a tolvajt és az "Ő" oldaláról megoldani a porblémám, de nem teszem!

BOJKOTTÁLOM, MIVEL ÉN SE SZERETNÉM, HA MEGNYÚLNÁK AZ OLDALAM ÉS AZ 5LETEIM! TEGYÉTEK TI IS!

525.
2004.06.18 16:58

Nagy Köszönet az ADMIN-nak.. :)

nem az volt a gond hogy  csuszkás script rosszalkodott mert az simán müködött mindig.. hanem a <style> rész be másolt cuc valahogy meg bolonditotta.. :(

deh most csak azt tom mondani hogy Köszönöm-Köszönöm

8))

2004.06.18 09:30

JAVASCRIPT UTOLJÁRA:

Egyet nem értek: Ha valamit nem ismertek, miért nem néztek utána mielőtt használjátok? :(

Utoljára leírom, hogy lehet elkerülni azt a  kínos szitut, hogy a webmester állítsa helyre az oldalt:

Nem a főoldalra rajátok ki egyből.

523.
2004.06.17 17:58

Ezer köszönet illeti Admin-t a honlapom helyre hozásáért.

Ezuton is köszönöm.

Tisztelettel: Gabeszka

522.
2004.06.17 17:30

Lenne 1 kérdésem..

Ma beraktam 1 <style> rész az egyik egyszerű modulba és le OK-ztam és eltünt minden... most hiába lépek be de nem jön be semmi és a <style> részt se tom kiszedni .. plz help me..

-=[ Minden ami DIDO ]=-

521.
2004.06.17 11:15
Helló!
bocsi, hogy zavarok, de kellene segítség nekem mert eltünt az oldalam egy része.
csináltam egy proba menüt és abban egy script file-t illesztettem, azóta nincs meg az oldalam egy része és nem tudom kivenni belöle a sript file-t.
tudnál segiteni benne, hogy helyre jöjjön az oldalam?
köszönöm. Gabeszka

A honlap cime:

//gabeszka.gportal.hu/

520.
2004.06.16 13:36
Hi, Pyramyd!

A legegyszerűbb, ha felhívsz minket, és megbeszéljük a többit :-)

Admin

(küldtünk emilt a számmal, ha nem találtad volna meg)

Elöző oldal
...
1055
...
Következő oldal