»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
1056
...
Következő oldal

519.
2004.06.16 10:17

Dear superuser!

Hogy tudom veletek felvenni a kapcsolatot?

Szeretnék némi pénzmagot elhinteni a portálom egyediesítése miatt, valamint van pár általam kényelmetlennek vélt dolog, amit jó lenne ha orvosolni tudnánk...

Leginkább valami személyes találkozóra gondolnék...

Üdvi: Pyramyd

518.
2004.06.15 07:01
Nem szerveztem ellenállási mozgalmat és le vagyok nyugizva. Az ügynek már vége van, csak segíteni akartam.

2004.06.14 21:07

//Végül is  kit érdekel, hogy a fórumban ezer helyen le van írva, hogy például javascriptet,  dhtml.-t..stb., csak az használjon aki ismeri, vagy ha nem is szerzett belőle doktorit, legalább ne rakja ki egyből a főoldalra?! Igazatok van a francba má'..(pfff)//

516.
2004.06.14 20:11
Kedves Argon!

Minek csinálod itt a fesztivált? Úgysem tud neki segíteni senki, csak aki hozzáfér az oldala kódjához.

Ezelőtt pár órával jelezte padawan, hogy valami gubancot okozott a portáljának. Miért gondolod, hogy nem akarunk neki segíteni? Az eszedbe sem jut, hogy esetleg még nem ő van soron? Tudod hány e-mail érkezik a webmesterhez naponta? És mindenkinek az a legfontosabb, amit ő kér.

Légyszíves, nyugodj meg, és ne szervezz itt ellenállási mozgalmat! :-))

Üdv: Admin

515.
2004.06.14 19:26
Emberek egy gamernek az oldala tönkre ment, segitsünk neki. Az oldal neve playground nézzétek meg és írjatok tanácsot. A webmaster valamilyen okokból nem segít neki és az üzeneteit is tőrli.

514.
2004.06.14 14:25

Pyramid!

Amit te mondasz az nem "almenü". Az egy oldal, ami nincs a menüsorban. Laca0007 kérdés az volt, hogy lehet e almenüket csinálni. A válaszom továbbra is, az, hogy almenüt itt a G-Portálon nem lehet csinálni.

De ahogy te is mondtad, egy oldalon belül lehet linkelni olyan más oldalakat, ami nincs menüben... De ez nem almenü.

513.
2004.06.14 11:23

A Pyra Bio oldalon alul van 1 link...

astarottos idők...

na ezazamit nem látsz a menüben...

egyébként még "halott " az oldal, csak fejlesztés megy, meg teszt, pár haver által...

most megy fel a tartalom, folyamatosan...

és 07.01 -el indul... 

512.
2004.06.14 09:02
Szorri vagyok, de hol van itt az almenü? Szerintem Laca egyébként sem arra gondolt, hogy a menüből bejön egy oldal linkekkel, hanem a JavaScriptel megvalósítható le- vagy oldalra kinyíló almenüre. Az viszont itt igen körülményes lenne - bár tippem szerint nem lehetetlen.

511.
2004.06.13 22:42

Laca0007 és gyattis:

de bizony vannak, ha akarod!

1. létrehozol egy egyszerűoldalt, majd kirakod a portálra...

2. jobbklikk tulajdonságok, majd ctrl+c az urlt...

3. az oldalról ahonnan hivatkoznál csinálsz 1 linket, a pg= valamilyen számig kopizd! az & -jel utáni karakterhalmaz nem kell...

4. tedd az egyszerűoldalt középre, menübe sorolatlanként, ekkor nem látszik, de a link eléri...

ha kétségeid vannak nézd meg az oldalam: //pyramyd.gportal.hu

ha kérdésed van azt itt is felteheted, meg mében is...

Üdv mindenkinek: Pyramyd 

510.
2004.06.13 12:57
Jaj látom ezt már kérdezték, bocs.

Elöző oldal
...
1056
...
Következő oldal