»
»
Bugok minden mennyiségben
Bugok minden mennyiségben
Témaindító hozzászólás
2003.02.25 17:58
Ez a topic lesz a buglista. Ha találtok valami hibát, írjátok le, hogy mi az, és hogyan sikerült előidézni :)

Elöző oldal
...
124
...
Következő oldal

794.
2005.07.22 08:46

2005.07.10 16:38
Hello van egy nagy problémám,amikor belépek a modulkezelőmbe akkor nem jelenik meg a közepe,vagyis azok a kis fülecskék amin be lehet állítani hogy aktiv,inaktiv,meg hogy hol legyen.csak a nevét irja ki bal oldalt,jobb oldalt meg csak az x-ek,meg cerkák vannak.Szoval igy nemtom fejleszteni a portálom.Mi lehet a gond esetleg valami megoldás?

792.
2005.06.24 12:55
Így van, minden portálhoz külön kell beállítani a Személyes adatlapot, hiszen minden portálon mindenki külön user.

791.
2005.06.23 10:57

A személyes adatlapot ha minden igaz,minden honlapon külön-külön kell megváltoztani,bár erre ne vegyél mérget.Csak valami rémlik,hogy ez így müxik.
Tehát ha itt a gporál főoldalán akarsz rajta változtatni,akkor itt klikkelj a személyes adatlapra.
Bár ez csak tipp,de ki lehet próbálni.

790.
2005.06.23 03:36
Kedves Superuser! Szeretnélek megnyugtatni, nem a portálkészítő vacak, hanem még az én tudásom és gyarokorlatom kevés. :-).Ebből is adódik, hogy nem tudom felmérni, bug vagy nem bug vagy csak hiányos ismeret. A másolásról meg szó nincs, csak megoldandó problémák vannak, és példákat keresek, hogyan odják meg mások. Kösz a türelmes hozzáállást. Gunnarsson.

789.
2005.06.21 18:00
Kedves Gunnarson!

Félreérted a Bugtopic rendeltetését! Ide nem akkor kell írnod, ha nem értesz valamit! Ide akkor kell írnod, ha valami nem jól működik.

Ha tapasztalsz egy ilyesmit, hogy pl.kidobott a portálod, akkor olvasd el az erről szóló Súgótémát, és máris rájössz, hogy nem hibáról, hanem a portálépítő felépítéséből adódó természetes jelenségről van szó, amely adott esetben a biztonságodat szolgálja.

Olvashatnád, hogy szerkesztéskor nem ugrálhatsz egyik portálról a másikra anélkül, hogy "kidobna". Gondold el: átkattintasz egy tök ugyanolyan portálra, ahol tök ugyanolyan a bejelentkezési mód. Ekkor a böngésződ tovább akarja adni a loginodat a másik portálnak. Azon meg nem vagy "érvényes", tehát emiatt automatikusan "elhal" a loginod. Aztán amikor visszatérsz a sajátodra, természetesen kilépve találod magad. Azaz még az a képernyő fogad, amin be vagy lépve, de bármilyen interakcióra már kidob, mivel keresi a loginod, ami közben ugye már elhalt. Ugyanez a szitu azzal is, ha közben más portált is nézegetsz, amin érvényes a loginod (pl. a fő G-Portál-t.) Az egyiken nézelődsz, majd átmész a másik ablakba, amit ugye a böngészők összekötnek rendszerszinten. És ott kattintasz egy olyan modulra, ami mindkét portálon van, pl. Fórum. A rendszer továbbadja a loginodat, és mivel a másikon is érvényes, visszatesz oda. Remélem, nem voltam bonyolult. A lényeg az, hogy AMIKOR SZERKESZTŐ ÜZEMMÓDBAN VAGY A PORTÁLODON, AKKOR NE NYISS MEG MÁS PORTÁLOKAT! Ez nem olyan nagy megkötés! Vannak szabályok, és ezeket be kell tartani. A G-Portál alapvetően EGYÉNI portálok készítésére jött létre, nem arra, hogy a felhasználók egyszerre több portált is kezeljenek, vagy több portálon is be legyenek jelentkezve. De minek is lenne arra szükség? Csak nem valamilyen másoláshoz? :-)

A személyes adatlap módosításánál nem értelek, mindenki másnak megy. Szerintem csak nem kattintottál az Elküld gombra.

Szóval: ha megakadsz valamivel, az nem biztos, hogy hiba, lehet, hogy csak nem úgy használod, ahogy kell.

De persze lehet, hogy neked van igazad, és vacak az egész...

788.
2005.06.21 04:18
Weblapomon a Személyes adatlapon adatokat javítottam, kiegészítettem. A változás mégsem jelenik meg a G-portál Fórum rovat Felhasználó ikonra kattintva megjelenő adatlapon. Miért nem?

787.
2005.06.21 04:13
Saját weblapomon tesztelési célból látogatóként jelentkeztem be új nick-névvel. A Fórum rovat működését akartam ellenőrizni. Sajna, nem jelent meg a Fórum oldalamon az Új hozzászólás pont. Tehát mások sem tudnak hozzászólni a témákhoz. Jól látom? G.

786.
2005.06.21 04:06
Az előbbit elküldve most bejelentkezve hagyott a program. Hogy van ez??? G.

785.
2005.06.21 04:05
Úh hozzászólást írtam a Fórum rovatba. Elküldtem a Hozzáad gombbal. Visszakerülve a Fórum rovathoz látom, hogy már nem vagyok bejelentkezve. Miért? Még vécére sem mentem. :-) . Ez így nem túl felhasználóbarát. G.

Elöző oldal
...
124
...
Következő oldal