»
»
Panaszkönyv
Panaszkönyv
Témaindító hozzászólás
2005.01.03 04:59
Látva a sok ilyen-olyan hozzászólást, ami csak a helyet foglalja egyéb témakörökben (XY másolja a portálom; blblba.gportal.hu pornográf, szerzői jogokat sértő ill. törvényes tartalommal rendelkezik; XY fél éve nem nyúlt a portáljához, stb.) szerintem ide lehetne írni a különböző portálokkal kapcsolatos panaszokat minden anyázás mellőzésével.
 
 
Elöző oldal
...
385
...
Következő oldal
 
543.
2005.06.12 20:43
Elnézést hogy ilyen hosszadalmasra sikerült a hozzászólásom.
 
542.
2005.06.12 20:37

Czukki12!

Tudod nem kis munka egy ilyen rendszert megcsinálni,még te mersz meg szólalni!!!Tudod megkora taplóságra utal a te "bejegyzésed"már ha ezt a bunkoságot bejegyzésnek lehet hívni.Tudod nem csak te vagy a világon,olvasd már el azt amit írsz van képed ide jönni és ilyenkeet írni,tudod nem kis idő,és munka még szegény g-portálosok megcsinálják ezt az egészet,szerintem egyenesen jó ötlet volt,sok kicsi sokra megy szokták mondani,és legalább nem foglalják a helyet a felesleges oldalak,ha te sajnálod a pénzt rá ne gyerre ide,senki nem kötelez arra hogy portált csinálj.Tudod máshol sokkal többet kérnek,és ez nem is nagy kérés 200ft,bele fogsz halni.Ráadásul cserébe kapsz egy könnyen,szépen,és tartalmasan megcsinálható oldalt 50mb-tal!Szerintem megéri,és ráadásul könnyen meg lehet érteni a szerkesztéseket,hogy hogyan írányits egy ilyen oldalt,ha meg nem érted hát segítenek,sehol máshol nem találsz ilyen jó saját oldalt készítő,rendszert!Ha sajnálod rá a szabadidődet,az se a mi gondunk.Ki kéri tőled hogy szabadidődbe oldalt szerkesz?!Szerintem legközelebb meg se szólalj!!!

 
541.
2005.06.12 12:28

Az előző bejegyzés remekül mutatja, mennyire szükség volt a tavaszi nagytakarításra, azaz a kreditegyenleg bevezetésére.

Szerintem pont az ilyen felfogású userek ellen tette meg a G-Portál azt a lépést, hogy a továbbra is ingyenes portálépítőjén a regisztrációt egyszeri 200 Ft-os kreditvásárláshoz köti.

Tessenek csak figyelni az érvelést: szerinte ő tesz szívességet a G-Portálnak azzal, hogy a drága szabadidejében portált épít. Szerinte a G-Portálnak kutya kötelessége, hogy rendelkezésre bocsássa internetelérését, szervereit, szoftvereit, webmestereit, stb. És lehet, hogy szerinte neki kellene kapnia egy kis pénzt azért, hogy rájuk áldozza a szabadidejét (és utána mutogatja a kész oldalát).

Lehet rajta nevetni, de én inkább félek. Belőle kellene lennie a jövő állampolgárának, a gazdaság hasznos szereplőjének!
Milyen világ lesz az?

 
540.
2005.06.12 10:52

tök király, nem arró volt szó, h ez ingyenes portálkészítő???????!!!!!!!!!

és fizzessek 200Ft-ot azé.h csinálhassak egy portál szabadidőmben...... hát, bekaphatja a géportál!!

 
539.
2005.06.08 16:26

gergo1210:

azért, mert be kell jelentkezned! azzal a névvel és jelszóval, amivel itt regisztráltál!

 
538.
2005.06.08 16:04
Megcsinálom az oldalt és nincsen Root-menü.Miért?
 
537.
2005.06.05 13:01
bunkao: A portálok tulajdonosait felszólítottuk a jogsértő tartalmak törlésére. Emellett e-mailben megírtam, hogy mi a dolgok elintézési módja. A fórumbejegyzés - főleg ezzel a nickkel - nem elegendő ennyi portál szó nélküli törléséhez, ezt nyilván te sem gondoltad komolyan. A G-Portálnak elsősorban a saját felhasználóinak a jogait kell tiszteletben tartania, tehát kérjük a hivatalos megkeresést ezügyben.

Ugyanakkor - ha megalapozottak a vádak -, nem tartom rossznak, hogy itt vagy akár máshol felsorolásra kerüljenek a "másolós" portálok címei. Talán ez elég visszatartó erő lenne, és ösztönözné a portálok építőit, hogy előnyben részesítsék a saját készítésű tartalmakat.

 
536.
2005.06.05 12:46
waldo: Ez pont azt jelenti, amit ír. Ilyen egyszerű. Tehát ha nem akarod, hogy törlődjön, ne hagyd mínuszban a portálod kreditegyenlegét (Root menü / Extrák menüpont). De ha mínuszban hagyod, akkor ne csodálkozz, ha az történik, amit a rendszer leír.

Ott van az is, hogy "Bővebb információt ITT találsz" Hát kattints oda, és olvasd el!

 
535.
2005.06.05 12:15
kössz haladó.és még ennyit h ez mi???? Figyelem!

Portálod egyenlege negatív. 2005-06-10-ig töltsd fel legalább nulláig. Ha mínuszban hagyod, utána törlődik a portálod.

Bővebb információt
itt találsz.  ez mi ?? azt jelenti h törölni fogják az oldalt?
 
534.
2005.06.04 16:24
Tisztelt G-portal.hu ezen a listán olvashatják az olyan oldalak címeit, amik a jogilag védett charmed.hu-ról loptak anyagokat. Az oldalakkal közöltük már,hogy loptak de ők vmilyen okból nem akarták leszedni a lopott anyagokat! //gportal.hu/portal/charmedka/ //gportal.hu/portal/halliwelboszi/ //gportal.hu/portal/charmedphoebe/ //gportal.hu/portal/bubajoswitch/ //gportal.hu/portal/charmednori/ //gportal.hu/portal/halliwellboszik/ //gportal.hu/portal/dori-charmed/ //gportal.hu/portal/zobeee/ //gportal.hu/portal/phoebepaige/ //prudencehalliwell.gportal.hu //gportal.hu/portal/shadowbook/ http://www.charmedfanok.try.hu/ //gportal.hu/portal/charmed-b/ //gportal.hu/portal/andyleaster4/ //gportal.hu/portal/bubajosboszorkak4/ //bubajos-boszorkak.gportal.hu www.boszicharmed.gportal.hu www.melicica.gportal.hu www.charmed-sisters.gportal.hu //gportal.hu/portal/bubajlap/ //gportal.hu/portal/charmed-bubajosok/ //gportal.hu/portal/bubajosboszik/ //gportal.hu/portal/bubajoswitch/ //gportal.hu/portal/witch-bubajos/; //gportal.hu/portal/bboszikb/ //gportal.hu/portal/amicsakkell/ //gportal.hu/portal/charmed-witch/ //gportal.hu/portal/halliwellboszik/ //gportal.hu/portal/sorozatokrol/ //gportal.hu/portal/charmed-fansite/ //charmingwitches.gportal.hu //gportal.hu/portal/charmedwitches/ //gportal.hu/portal/poweroffour/ //gportal.hu/portal/charmed-3/ //gportal.hu/portal/charmed007/ //gportal.hu/portal/mindenfeledolg/ http://www.bubajosboszi.try.hu/ //gportal.hu/portal/charmedweb/ //gportal.hu/portal/charmedonline/ //gportal.hu/portal/charmedkid/ //gportal.hu/portal/charmedweb/ Kérem,hogy a fent említett oldalakat azonnal töröljék!!! A listát folyamatosan javítjuk és bővítjük!
 
Elöző oldal
...
385
...
Következő oldal