Ehhhh llauraaa.
Hát olyanba kötsz bele,amit meg sem vizsgáltál.
Kár,hogy csak a kritika topicot látják meg egyesek,és mindegy mit,csak hogy kritizáljanak,beírnak valamit.
De mivan,ha valaki szeretne egy portált magának,,csak nincsen mobiltelefonja?Vagy éppen most ment le a kártyájáról a pénz.És ha a családban nincsen még egy mobil,akkor neki nem lesz portálja,így nincs esélye "virtuálisan kifejezni magát".
Egyenleg feltöltése emeltdíjas SMS segítségével:
- Küldd el SMS-ben a GKR szót az alábbi telefonszámok valamelyikére, attól függően, hány kredittel szeretnéd egyenleged növelni:
06-90/671-111 --> az SMS ára 95 Ft --> 8 kredit 06-90/672-111 --> az SMS ára 200 Ft --> 20 kredit 06-90/676-111 --> az SMS ára 500 Ft --> 55 kredit 06-90/629-111 --> az SMS ára 999 Ft --> 112 kredit
- Ezután egy nyolc betűs kódot kapsz vissza SMS-ben.
- A kapott kódot pontosan másold be a fenti "feltöltés" mezőbe és kattints a "Feltölt" gombra!
- Egyenleged máris megnöveljük a feltöltött kreditekkel.
|
A fizetés egyéb módjai:
|
Most majd jön a következő kérdés,hogy Euróval miért nem lehet fizetni?
Netán szoc.pol kedvezmény a 200 forinthoz nincsen?
Mert így hátrányba kerülnek a többgyermekes családok.
Gportál bácsi,nyugdíjas kedvezmény miért nincsen?
Ehhhh,mindegy,aki kötekedni akar,az okot is fog találni.
Azt kell már végre megérteni,hogy ezt nekünk,értünk hozták létre a Gportálosok.
Ne gondóljátok már,hogy ez valami haszonszerzés lenne.
Tessék szépen elmenni egy boltba,és megérdeklődni,hogy 1MB-os "memória" tárhely,winchester,mennyibe kerűl?Illetve ki lehet számólni,hogy xMB ennyi,akkor 1 MB abból mennyi.
És itt mi élből 40 MB-os tárhelyet kapunk,na persze azt még karban is kell tartani.
Ez egy kis hozzájárulás a "takarításhoz"---hisz így kevesebbet kell takarítani a webmesternek.
Aki 1 honlapot szeretne,észre sem veszi a 200 forintot(ennyit önként kellene hogy befizessünk)
Azt rettenti el a 200 forint,aki 100 portált szeretne csinálni(üres portált!)
Mindegy,én vagyok a bolond,hogy válaszóltam.