»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
693
...
Következő oldal

4149.
2005.06.01 07:49
Felejtsük el.

2005.06.01 05:11

NYÍLT LEVÉL HITETLENHEZ!

KEDVES G-PORTÁLOS TÁRSAM!

AZT HISZEM, HOGY ITT AZ IDEJE, HOGY ISMÉT FELAJÁNLJAM A BÉKEJOBBOT, HISZEN NEM CÉLUNK A G-PORTÁL SZÉTZŰLLESZTÉSE! IGAZ?

ITT EDDIG CSAK BARÁTAIM VOLTAK, ÉS ÉN BÁTRAN KI MERTEM TENNI CHATET AZ OLDALAMRA, NEM KELLETT FÉLNEM A NEGATÍV BEÍRKÁLÁSOKTÓL!

SZÍVESEN ELISMEREM, HOGY TÚLREAGÁLTAM AZT A DOLGOT, HOGY AMIKOR TITKOS SEGÍTSÉGÉRT FORDULTAM HOZZÁD, TE ÚGY SEGÍTETTÉL, HOGY KÖZBEN A PORTÁLOD LÁTOGATOTTSÁGÁT IS NÖVELD, ÉS KITETTED FŐOLDALRA, AMIT KÉRTEM!

BELÁTOM, HOGY HIBA VOLT TÉGED AKKOR GERINCTELENNEK NEVEZNI, VALÓBAN TÚLREAGÁLTAM....MINDENKI ÚGY NÖVELI A LÁTOGATOTTSÁGÁT, AHOGY AKARJA, ÉS TUDJA!

CSERÉBE CSAK ANNYIT KÉREK, HOGY ISMERD EL, HOGY A MERLIN NÁLAM MÁR SZOMBAT HAJNALBAN FENNT VOLT, TE PEDIG CSAK VASÁRNAP DÉLUTÁN TETTED FEL! HISZEN TE IS TUDOD, HOGY EZ AZ IGAZSÁG, ÉS A HADJÁRAT AMIT ELLENEM FOLYTATSZ, LEGALÁBB OLYAN IGAZSÁGTALAN, MINT AZ, HOGY ÉN TÚLREAGÁLTAM A DOLGOT, ÉS GERINCTELENNEK NEVEZTELEK!

TE IS TUDOD, HOGY A TIEID KÖZÜL NÁLAM EGYETLEN KÓD VAN, ÉS ANNÁL IS BECSÜLETTEL FELTÜNTETTEM, HOGY A TE PORTÁLODRÓL VAN!

ÖRÜLNÉK, HA KIBÉKÜLNÉNK, ÉS NEM OSZTANÁNK 2 TÁBORRA A G-PORTÁLT!

TEHÁT: ITT A KEZEM!  ELFOGADOD, VAGY SEM?

MARIANN

4147.
2005.05.31 21:33
Éljeeeeeen!Úgytűnik hitetlen visszatért!!!Újra van minden!!!:)))))

4146.
2005.05.31 21:32

Hi all!!!!

Mi a címe a hitetlen oldalának a hamisításának???

4145.
2005.05.31 21:21
Kellene egy modul a problémásoknak.Én inkább olvasnék valami olyat itt amiből tanulok új trükköt,vagy valami.Csabek

4144.
2005.05.31 21:19
Még jó hogy ez itt a portálépítés rovat.Csabek

4143.
2005.05.31 19:45

Kedvesek!

Olvasni a hitetlenes portálon hogy a tyúk tolvaj reklomálja a tyúktolvajtól....Írja ezt a gportál adminisztrátora.

Szerintetek ki másol ha gportál rendszerét megtaláltam egy külföldi lapon?Külsőre legalábbis ugyanaz.

Mivel mindenki hivatkozik valamire,átvesz szokásokat,az életet másolja a tapasztalatok alapján,szerinted kedves Admin (aki azt a levelet irta) az egész világ egy nagy tolvajlás.Az sms-ből meg van pénzetek is,érdekel is bárkit hogy valakinek az oldalát lopják a tyúktolvajok.

Csak ennyit szerettem volna....KEKEC

Te nem kekec vagy, hanem tudatlan!

• A G-Portál teljesen egyedi fejlesztés.
  • Az oldalelrendezés egyszerűen a webes szokásokhoz igazodik, ennyire hasonlíthat egymáshoz két autó, két kerékpár, de még két zenemű is.

4142.
2005.05.31 18:50
Ejnye-ejnye,azt sem tudod mire szavazol?Na tudjátok ez a röhej,az előbb néztem még ott sem meritek vállalni a neveteket,ha valaki valamire szavaz,legalább merje vállalni,hogy igenis én voltam,ez és ez a nevű személy.Még jó,hogy ideírod,hogy egy ember akárhányszor is szavazhat,így aztán komolyan fognak Benneteket venni!!Üdv.Mucuska

4141.
2005.05.31 18:13
hehe, adtam mégegyet..  nincs IP ellenőrzés, ímél cím nyilvántartás van; egy ímél, 1 szavazat

4140.
2005.05.31 18:08

höhö, petíció..

miről szól??  ez az?? http://www.peticio.hu?module=6&pdid=1599     nem tom mire, de adtam egy szavazatot:D

Elöző oldal
...
693
...
Következő oldal