Tisztelt Szerkesztők!
Nagyon sok örömet szerzett nekem ez a remek portálépítő program, valóságos ópium. Köszönöm.
Két apróság tűnt fel nekem a használat közben. Az egyik, hogy amikor a cikk szerkesztésben vagyok, nézetváltáskor el szokott veszni a bevezető rész vagy nevezzük lead-nek, s nem is lehet visszapótolni, mert nem jelenik meg a szerkesztőablak. A szövegtörzzsel nincs baj, az korrektül tűri a módosításokat. Ez a bug csakis a "cikksorozat" nézetbeállításban végzett szerkesztések után jelentkezik. Újabb normál nézetbeállítás után megint engedi a program, hogy a bevezetőablakba szöveget helyezzek el, így viszont el kell tekintenem attól a lehetőségtől, hogy a cikkeket tetszőleges sorrendbe tegyem. Ez utóbbi nekem fontos lenne, mert a feltöltés ideje és az írások keletkezésének ideje nem mindig esik egybe.
A másik apróság, hogy néha a linkmodulok szerkesztésénél, amikor egy linket besorolok egy menü alá, a véglegesítésnél kiírja, hogy csak 1-999 számot lehet megadni. Hol, miért, mihez - ezt nem nagyon értem, pedig biztos van értelme. Mindenesetre nem engedi a menübe sorolást, bár egy újabb bejelentkezés után menni szokott, vagy olyan esetben, ha a linket eleve úgy határozom meg, hogy már az "Új link felvétele" pillanatában besorolom egy menüpontba, és nem utólag akarom áthelyezni egyikből a másikba.
Üdv: natalien
gfoto.gportal.hu