»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
696
...
Következő oldal

4119.
2005.05.29 14:52

Helló! akárhogyan keresek sehol sem találok olyan embert aki megmondana egy egérkövetős kódot, vagy hogy egyáltalán hogyan lehet feltölteni! vagy valami ilyesmit. pl: mozgó betűk..........

létszi segítsetek!

4118.
2005.05.29 14:23
Köszönjük.
Én meg a "Lelállítás" gombot tanácsoltam eleddig.
(fent a böngésző Eszköztárában)

Úgyhogy már két mególdás is akadt.
Köszönjük a "nép" nevében!
:DDDDDDDDDDDD

4117.
2005.05.29 14:17

SZIASZTOK !!! ELKÉPZELHETŐ, HOGY ISMERITEK, DE HÁTHA VAN AKI MÉG NEM. MI A MEGOLDÁS ABBAN AZ ESETBEN, HA NEM TUDTOK BEÍRNI OLDALAKRA. BEMÁSOLOM A MA FELMERÜLT PROBLÉMÁRA A VÁLASZT.

KEDVES BETÉRŐ !!! SZERETNÉLEK TÁJÉKOZTATNI VALAMIRŐL !!!! HA VALAMELYIK OLDALON  (NEMCSAK AZ ENYÉMEN) NEM TUDSZ SZÖVEGES ÜZENETET ELHELYEZNI PL: VENDÉGKÖNYVE (EZ ÁLTALÁBAN A KIHELYEZETT EFEKTEK MIATT VAN), AKKOR A KÖVETKEZŐKET TEDD ÉS MÁRIS MEGOLDÓDOTT A PROBLÉMA !!!

RÁKATTINTASZ ERRE  ENLAGER EDITOR.!!

MEGJELENIK EGY ÜRES ABLAK, OTT NYUGODTAN HELYEZD UGY EL A SZOVEGED, KÉPED, AHOGY EGYÉBKÉNT SZOKTAD ÉS ADD HOZZÁ !!!! AZT FOGJA KIÍRNI, HOGY ÜRES OLDALT NEM LEHET ELKÜLDENI, DE EZZEL NE TÖRODJ, CSAK KATT ÉS MARIS OTT LESZ A SZOVEGED/- KÉPED, AHOVA SZERETTED VOLNA BETENNI.
__________________VIKI

4116.
2005.05.29 10:40
Bocsi,elfelejtettem kiírni a "karbantartás" feliratot.
Most már jónak kell lenni.
És még valami,bármely HTML kódot elöbb a számítógépeden egy egyszerű szöveges dokumentumban szerkezd át,így ha valami "ziccer" akad,akkor is megvan a gépeden a másolat.

Illetve,kérlek szépen,a honlapomon lévő dolgokat ne itt beszéljük már meg,ez itt nem az ingyen reklám helye!
Itt haladó vagyok---nem véletlenűl más a nevem.

4115.
2005.05.29 09:55

Baj van,most már nálad se látom merlint.Megpróbáltam mind két dolgot letölteni,de a másodikat nem tudom.rákattintok és semmi.Most mi lehet a baj? 

4114.
2005.05.29 08:52

Haladó!segíts!

Fél óráig szenvedtem a A varázslóval,hogy minél jobb legyen,leokézom és nincs sehol.És tudom,írtad hogy a gép lehet hogy nem bírja.De a tiédet mégis látom!Mit ronthattam el?

www.humorhkkjatek.gportal.hu

(a főoldalon van,ha kell megadom a kódot csak ne kelljen újra kezdenem,de ha muszáj,akkor mégis megteszem)

Jaedan

Ui:valamit észre vettem,és szeretnék ezzel másoknak is segíteni:"GestureDown" :"Mutat balra
"GestureLeft" :"Mutat jobbra" Ez van fenn.Lehet,hogy siettél és elírtad,vagy a progi-nál van a gond,és direkt írtad így,de légyszi ha hibás,javítsd ki!(a többiek érdekében,hogy ne lepődjenek meg,hogy ők jobbra állították és balra mutat.de ha jó,akkor ezt felejtsd el!)

4113.
2005.05.28 22:32
1 2 3
4 5 6
7 8 9
10 11 12

Ez meg itt egy keresztrejtvény alapja:: DDDDD fejtsd meg, s akkor jössz nekem egy tábla mogyicsokikával ....

4112.
2005.05.28 22:28

halado siess utánam

isten utjai ugyis kifürkészhetetlenek

haszerencséd van, korban még utolérzetsz,

s akkor tanulhatunk együtt :-)))

gondoltad volna ? :-)))

na hogy ebből mi fog kisülni ? DDDD

jó hétvégét mindenkinek és BOLDOG GYERMEKNAPOT

4111.
2005.05.28 22:17

Na, ügyi Vadrózsa!
:DDDDD
Ahhoz képest, hogy ez nem a szakmám, nem is rossz tölem.:DDDDD
Elösször a színes (vagy)
Jó látni, hogy milyen remekül tudjátok használni
.
Ehhhhh,ha én még egyszerehetnék:DDDDDDDD

HALADÓ !!! CSAKHOGY ÉN EZT A PROGIT NEM AZZAL CSINÁLTAM, AMIT TE MONDTÁL, MERT AZ NEKEM TÖKRE NEM JÖTT ÖSSZE, DE NE IS TÖRŐDJ VELE, LÉNYEG, HOGY SIKERÜLT.  MERT TÖK SZUPER ddddddddddd

AZÓTA MÁR EZER VARIÁCIÓ KIJÖTT A WORD-BŐL, CSAK IDŐ KELLENE HOZZÁ :-) dddd

4110.
2005.05.28 17:43
Sajna Urchin,igen.
Csak ha törlöd az egészet.
:(

Elöző oldal
...
696
...
Következő oldal