»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
701
...
Következő oldal

4069.
2005.05.26 11:00

Sziasztok!

Segitséget szeretnék kérni, mert az oldalamról eltünt a menüm és nem tuom hogyan kell megcsinálni. Elöre is köszönöm a segitséget. Virgonc

WWW.virgonc.gportal.hu

4068.
2005.05.26 10:29
HAli: egy két ismerősőm jelezte nem tudja megnyitni az oldalam, csak egy gportal-logó jelenik meg felső sarokban! Nem tod mi lehet rossz gépbeállításuknál(mert szerintem csak ez lehet a gond!) kösz

4067.
2005.05.26 09:49
Klikk itt a fórumon a nevemre,és meglátod az adatbázisom.

2005.05.26 09:37

Nem találom a honlapodon az email címedet, így megkérlek, hogy előbb Te írj, és küld meg nekem! Pusz. Mariann

kiralypepe@axelero.hu

2005.05.26 09:33
Haladó! Írok emilkét! Nem szívesen írnám ide, hogy miről is van szó! Mariann

4064.
2005.05.26 08:52
Nincs "weblapfotózó" programotok?(a honlapomon találtok párat)
"Fényképezzétek" le a problémát.
Máshogy nem értem.
:(((((

4063.
2005.05.26 08:49
Hát lányok,itt megállt a tudásom.
Most már látnom kellene,hogy tudjak mondani valamit.
Vadrózsa:
Azt állítod, hogy sem jobbra sem balra nem jelenik meg a modulod?
Miért, helyette mit tesz?
(törőld ki azt a rakoncátlan modúlt,és helyette csinálj egy másikat)
Portálépítő:
Új mappa--új mappa.
Ezt nagyon nem értem.Hát te nem mappát mentesz,hanem fájlt---annak a teljes nevét írd már ide."valamicsoda".?
A "pont" utáni rész érdekelne.
Mi a kiterjesztése?(milyen típusú fájl?)
(Új mappába teszi?--hát tedd máshová.Vagy egy egész "nagy" mappát csinál?Azt mondod jpg---akkor annak jpg-nek kell lennie--és nem másnak,tehát képnek)

4062.
2005.05.26 08:37

Vadrózsa.
Ilyen nincs.
Valami gubanc van ott.
Ha meg középre tetted, esetleg akkor nem tudod menübe tenni, ha nincs is menü típusú modulod. Valszeg letiltottad az összes menü típusú modulod. Az egyiket „szabadísd ki a fogságból”.*****************************
Szi HITETLEN !! :-)))   most én vagy "Vadrozsa" is. És már azért kértem a segítségeket, mert isten bizony mindent elkövettem és abszolut nem lehet megcsinálni. TÉNYLEG VAN ALAMI GUBANC, CSAK MÉG NEM TUDOM, HOGY MI s ami a furcsa, hogy ujra- és ujra megnéztem nincs letiltva. Hát érted Te ezt ???? - MERT ÉN itt állok értetlenül az egész előtt, hiszen nem először csinálom meg.  

2005.05.26 08:11
Haladó! Jpg-ben van. Ha a mentés máskéntre teszem, akkor is az ujmappaát adja ki. 

4060.
2005.05.26 08:00

Vadrózsa.
Ilyen nincs.
Valami gubanc van ott.
Ha meg középre tetted, esetleg akkor nem tudod menübe tenni, ha nincs is menü típusú modulod. Valszeg letiltottad az összes menü típusú modulod. Az egyiket „szabadísd ki a fogságból”.

Portálépítő.
A fájl kiterjesztése micsoda?
Ezek szerint. ZIP?(képhtmlkodja.zip?)

Ez elég elképzelhetetlen.
Nehéz ám így valami tanácsot adni.
Egy tipp azért az eszembe jutott. Mensd el másként.
Minden program rendelkezik ilyen tulajdonsággal.
Baloldalt (a programban) fent balra—ott, van, hogy fájl (ez az első menüpont), klikk rá, a lenyíló menüpontokból pedig válaszd a mentés másként opciót. Ha angolul van, akkor valami olyasmit keress, hogy Sawe as…
A megjelenő ablakban választható lesz a mentés „típusa”(lenyíló fülecske).
Na de, itt már látni kellene mi közül, lehet választani, de mivel te képet effektezel, valószínüsíthetőleg lesz olyan választék, hogy gif, vagy jpg meg ilyenek.

Elöző oldal
...
701
...
Következő oldal