|
|
Portálépítés |
|
|
Témaindító hozzászólás
|
Ügyes! Látom vannak ötleteid.
Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.
|
|
|
|
|
|
... 710 ... |
|
|
Köszönöm,megkaptam a webmester válaszát,én értelmeztem félre a szöveget,azt hittem,hogy egyszerre csak 3 kreditet lehet átküldeni,és nem azt,hogy ezért levonnak tőlem 3 kreditet.Olcsóbban jöttem volna ki,ha arra az oldalra is megveszem az 55 kreditet,de most már nem adom fel:-)Igaz most is átküldtem 6-ot már 20 perce,de nem kaptam róla még visszaigazolást,no de türelem!!
Linda!!Tuti,hogy ez segiteni fod,mert már én is jártam igy és elég volt az ideiglens fájlok törlése.
Üdv.Judit
|
|
|
|
|
|
Akkor valószínű a napokban. De nem biztos,hogy az eslő oldalra kerűlsz! Lehet,hogy már "benne" is vagy. Írd be a keresőbe az egész honlapcímed. Akkor tuti,hogy ha benne vagy,akkor első találatként hozza ki a lapod--ugye ez egyértelmű. Nos,ha akkor sincs semmi,akkor türelem. Valszeg,már a héten lepásztázza a honlapodat a Google keresőrobotja.
|
|
|
|
|
|
Köszi, de épp azért aggódom, mert több, mint 2 hete regisztráltam...
|
|
|
|
|
|
Desty.
Most már nincs más dolgod,mint várni kb.1 hetet,mikorra is,a Google rendszere rádtalál,és "regisztrál" a rendszerébe. (Légyen a honlapod sok info- -azt szereti a Google!De persze ettől függetlenül is regisztrálni fogja a honlapod.)
|
|
|
|
|
|
Tudnátok abban segíteni, hogy az én oldalamat miért nem dobja ki a google, ha rákeresek? Pedig regisztráltam és bejelöltem az adminban, hogy publikus legyen az oldalam... Légyszi-légyszi segítsetek!!!! Az összes bassetes g-portalos oldal feljön, csak az enyém nem...
|
|
|
|
|
|
Hát mit mondjak, nem semmi egy szöveg, de aki betette, halálra elege lehet a win-ből :-))))
|
|
|
|
|
|
|
|
linda17.
Aha. Akkor szuper. Meg tudsz rajta csinálni egy töredékmentesítést? Az nagyon nagyot segít a gépen. Elötte,ha lehet,töröld az "ideiglenes fájlokat",az Eszközök---Internetbeállításoknál megtalálod. fájlok törlése....---klikk!!!! Sokáig eltart ez a törlés,de várd ki türelmesen,míg végez!!! Ezután mehet a töredékmentesítés! (Stargomb---Programok---Kellékek--Rendszereszközök---Lemeztöredék mentesítő)
Mondjuk van rá egy nagy összegű fogadásom,hogy mindez elég,és rendbe teszi a géped. Ha nem,akkor majd megkérdezünk egy okosabb embert,mint én.
|
|
|
|
|
|
De nekem már 6.0-ásom van.És idáig működött minden:(:(:(
|
|
|
|
|
|
Primo.
Azt írod,hogy több képet hová lehet tölteni? Hát ugyanoda,ahová már egy képet is tettél. Nem így kérdezted?
linda17
Hát sajna ebben nem tudok segíteni.,ide lehetőleg IE5.5-ös verziós böngésző kell. :(((((((((((((
Bannerműhely. Örülök hogy tetszik. :DDDDDDDDDDDDDDD
|
|
|
|
|
|
... 710 ... |
|
|
|