»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
716
...
Következő oldal

2005.05.12 15:27
Köszi szépen Haladó! Üdv.

3918.
2005.05.12 14:58
Mi lehet az ka annak, ha nem jelenik meg mentés után a kép, amit feltöltöttem, csak a kis izé. Túlléptem az ingyenes tárhely méretet? Erre nem figyelmeztet senki? kösz kagy

3917.
2005.05.12 13:53
(egyébként,
1. ha baloldalra teszek egy egyszerű modúlt, ott a szöveg sorkizárt.
2. Ha középre(menübe menüpontnak) teszem az egyszerű modúlt,ott a szöveg nem sorkizárt,ergo:automaikusan új sort kezd,ha elérem a modúl szélét.
3. Ha jobb oldalra teszem az egyszerű modúlt,úgyszintén úgy viselkedik,mint a baloldalra tett modúl--mellette persze ez is sorkizártan müxik----azért írom mindezt, hogy hátha ez a pár sor segít a megoldásban)

3916.
2005.05.12 13:47
Superuser.
Ha lesz egy felesleges 2 perced,meg tudnád nézni,hogy miért van az,hogy ha baloldalra teszünk egy "egyszerű" modúlt,majd beírok példáúl ennyi karakter:1234567890123456 minden rendben,de ha hozzáteszek még egy karaktert(7),akkor elnyomja a modúlt jobbra,pedig még ki sem ért a modúl széléig a karaktersorozat.
(mintha maga elött "nyomna" pár üres karaktert,de a HTML-kódban nincs semmi odanem illő kód)
Egy új üres portálon is megnéztem,és ez olyan érthetetlen.Valami oka csak van-nem?
Vagy "miben" írjuk meg a szöveget---pontosabban mit tegyünk elé és utánna HTML nyelvben?
De most ne azt tanácsóld,hogy nyomjak a 7-es elött egy entert<BR>--mert hisz még ott lenne "hely" a további karaketerknek.

3915.
2005.05.12 12:58

Már csak webmestert sajnálom,---mert tuti, hogy ez megint még több problémát generál: DDDDDDDD.(még nem tudom a buktatóját—de biztos, van ennek is valami)
Itt az Admint meg kikészítjük a különleges kívánságainkkal—hát nem is tudom, egyenlőre még nem csuklok:DDDDDDDD

3914.
2005.05.12 12:20

KÖSZI SZÉPEN HALADÓ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  

3913.
2005.05.12 10:51

Hi all!!

Lécci nézzétek meg az oldalam: www.ronakos.gportal.hu  -t  és adjatok valamilyen tippet hogy még mi legyen rajta mert nincsen fantáziám!!

THX!!!!!!

3912.
2005.05.12 09:11
"Bölcsességek" fantázianevű Script
hibáztatása visszavonva,mert már működik.

3911.
2005.05.12 09:09
Portálépítő.

A másik kérdésedre is ugyanaz lenne a válasz.
Valszeg egy modúl "bezavar" a modúlkezelődbe.
Példáúl a nagy sokert artaott "Bölcsességek" nevű Script jelenleg sokmindenben hibás,mert ez a szólgálltatás valamiért "szünetel".
Vagy más Script---de jóü lenne,ha nekiesnél,és a letíltásos módszerrel kiszűrnéd a "hibás" modúlt.
(olyan nincs,hogy neked rosszúl működik,nekünk meg jól a G-portál--ez csak akkor lehetséges,hogy ha a te portálodon van valami zavaró tényező)
De ezt nem egy "Portálépítőnek" segítő honlapnak  kellene elmondanom
:DDDDDDDDDDDDD

3910.
2005.05.12 09:05

jasminflower.

Ne csüggedj,mert jelenleg ez a G-portál 0.9
verzió---mondhatnánk egy alap tipus.
Talán már nincs messze az az idő,mikor megjelenik a 1.0 kibővitett,extrákkal teletüzdelt G-portál.
Sokmindent igértek,sokminden meglepetéssel.
Várjuk meg,aztán majd meglátjuk miért kell csüggednünk.
Ok.
:DDDDDDDD

Portálépítő.

Ezt a jobboldalra való szétcsúzsást magad is megtudnád nézni.
Kizárásos alapon a modúlkezelődben tílsd le a jobboldali modulokat---ki tudod így szúrni,melyik okozza az elcsúszást.
És igen,ahoz hogy valakinek a honlapja elcsússzon,nem kell hogy az illető hozzányúljon.Elég példáúl egy kép vagy hivatkozás megváltoztatáa egy másik honlapon,ezáltal nálad változást idéz elő.
Kesed meg a "hibás" modúlt---ha akarod,ha szeretnéd,meg tudod találni magad is.

Desty.

Örülök hogy sikerűlt,mert elég kapkodva írtam azt a magyarázatot.De ezek szerint ki lehetett bogozni,mi a lényeg.

Elöző oldal
...
716
...
Következő oldal