»
»
Portálépítés
Portálépítés
Témaindító hozzászólás
2003.03.18 11:37
Ügyes! Látom vannak ötleteid.

Segítség lesz majd mindenütt a portálon. Tippeket is fog tartalmazni. Csak a jelekre kell majd kattintani.

Elöző oldal
...
718
...
Következő oldal

3899.
2005.05.11 15:53
Úgy nem,ahogy gondolod.
Ez a "fél"mególdás,illetve illuzió,innentől kezdve ugyanúgy fog működni,mint az eddigi megszokott modúl(pl.link-kép behelyezése stb.stb...)
Csak éppen "színre" dolgozhatunk.
A képen lévő sok-sok kicsi link(ami a legnagyobb gondod volt),szóval azon a problémán még dolgozok--de nagy a remény annak a mególdására is---bár az sem igazi háttérképp lesz--azt is csak illúzióval fogom tudni megcsinálni.

3898.
2005.05.11 15:41

Addig én meg megőrülök!!!:-))))

Egyébként szupi vagy és nagyon köszönöm, hogy találtál rá megoldást!!!!!!!!!!!!!

Csak halkan kérdezem meg, hogy: Képet is betudok majd tenni háttérnek?

3897.
2005.05.11 15:20

Sikerült!!!!

Egy fránya sortörő kód viccelt meg /P--de kiszúrtam,hogy annak ott nem szabadnak leni!!!
:DDDDDDDDDDDDDD
Szóval készen van az illúzió,hogy a modúlt beszínezve lássák a vendégek!
Igérem,estére kiteszem a honlapomra a mególdást----pár sorban úgysem tudnám elmondani,most meg sajna ell kell mennem.
De estére meglesz Desty.
És dagad a mellem,mert mindezt magamtól találtam ki--nem kellett segítenie senkinek sem---még most a végén sem!
Szóval estére mindenki megtudja ennek a megoldását!
Ok Desty?

3896.
2005.05.11 15:06

zsirike.

Csak így,ahogy itt írva vagyon:Tárhely>>>

3895.
2005.05.11 15:04
Desty.

Türelem--még sajna nem tökéletes.
Mind modottam,a modúl alján ott marad egy sor karakternek való hely,és nem tuodm odáig "lehúzni" azt a színes ablakocskát.
Legyünk türelemmel(bár már én is nagyon várom a végeleges mególdást)--biztos,hogy amint ideje lesz az Adminnak,vagy Zsembecskének--kitalálnak valamit,hogy a modúl alján,az a fránya egy sor eltünjön.

Zsembecske.
Nem-nem,ez az ihlet nem tőled jött--azt,amiről beszéltünk,még nem próbáltam ki----amit ide tettem "színes" modúlt
(ami persze csak illuzió,hogy színes lenne a modúl),
szóval azt HTML kóddal csináltam.
És saját találmány lenne.
Csak itt elakadtam.
Elvben a modúlt ki kellene töltenie---de mégsem teszi azt,amit szeretnék--lent a hozzászólásnál marad egy sor--de hogy miért,azt nem tudom.
:(((((((((((
Azt kellene valahogy mególdani.

3894.
2005.05.11 14:31
Hellóka!Van ergy kérdésem.Lehet kis videót feltöteni a honlapra?Mert én próbálom,de nem nagyon megy.Mindig valami hülye angol szöveg jelenik meg ami errort is tartalmaz.Segítsetek!!!

3893.
2005.05.11 13:35

Hogy csináltad?????????? Légyszi-légyszi segíts nekem is!!!!!!

2005.05.11 12:50
Szia Haladó! Azért azt gyorsan cáfolnám, hogy bármiben is profi lennék. Meg hát ha azzal a fórumos üzenettel segítettem valamit, akkor meg vagyok lepve.

3891.
2005.05.11 10:42

Hát ennyire jutottam önmagamtól.
Bár már ez is haladás, csak nem tudom a modul aljához igazítani.
Ehhez kértem segítséget egy Profitól(Zsembecske), mert valamit a HTML-kódban kell átírni, csak nem tudtam rájönni, hogy mit.
De már ez sem semmi—igaz
D
esty?
De ügyi vagyok—ilyenkor majd kicsattanok a büszkeségtől---hisz eddig a mególdásig, teljesen magam jutottam el.
:DDDDDDDDD
Nagyon ügyi vagyok:DDDDDDDDDDDDD

3890.
2005.05.11 10:34

Még egy kis türelem,már csak hajszálra vagyok a mególdástól.
90%-ban már sikerült!!!
Most viszont már nem bírok egy Profi HTML szekesztő emberke nélkűl---már útban van a kérdésemre a válasz,talán mára már sikerűl is.
És akkor 99%-ra képesek leszünk a modulokat külön-külön beszínezni.
100%-ra sajna nem lehet.(Megkérdeztük az Admint:(((( )
És büszke vagyok magamra,mert erre is magamtól jöttem rá.
:DDDDDDDDDDDDDDD

Elöző oldal
...
718
...
Következő oldal